VeronicaAbrahamsson

You think you're so persuasive but I'm not givin' up

2 dagar kvar!

Kategori:

nu är kl över tolv och det återstår bara 2 dagar kvar av 2012. och det har varit ett bra år.

jag har fått lära känna fler underbara vänner. som jag dessutim ska få fira in mitt nya år med. och hur perfekt kommer inte det vara då? bara vara med folk man tycker om och alltid har skoj med. :-)

sen har jag och älskade André funnit varandra igen. och det finns inhe böttre än att ha dig i mitt liv igen. och även dig ska jag få stå brevid vid tolvslaget och fira in de nya året. <3

så på nyår kommer jag och André att fira hemma hos Conny. Med Emma Erik o Eric!
kommer bli helmysigt. god mat, trevliga vänner och min kärlek!
kommer bli så perfekt.

Längtar faktiskt. på att få umgås massor och dela massor av skratt. sen att få ta sig en cider och bara få slappna av o njuta.
sisst jag tog en cider var i midsommrast hehe. så de var ett tag sedan.

nog om det :-)

i fredags var jag över till emmzoon o eriiiccco. vi snacka massa o skoja och öven spelade spel. senare så kom även älskade lver till dom. och vi spelade mästarnas mästare eller vad det hette. och det var ett helt ok skoj spel hehe. bara att man spelar inte alla mot alla hela tiden utan man duellar osv. men det var som sagt helt ok.
sen efter spelet så satt vi o snacka en del innan kl ticka o vi åkte hem. hel mysig kväll faktisk :-)

sen igår lördags så vart det åka ner på systemetnoch handlanhem lite go dricka!
och vi lyckades träffa på familjen Alexandersson/Westling. så vi prata lite osv
sen åkte jag o älsk till pappabflr att käka. och så kollade vi lite på innebandy cupen som var i färnebo. men gymoasalen är ju minimal så man såg ju knappt pga det.
så vi åkte tillbaka till pappa och satt och muppa oss med madde :-)

sen åkte vi hemmåt. hade inte så bra humör och huvudet banka.
och nu ligger jag här med feber. intebså mycket men är varm o har frossa :-( men jag ber att de försvinner annars strejkar jag från sjukdom o allt som har med de o göra på nyårsafton. för vill inte missa allt skoj! så de så. haha :-)

nej nu har jag skrivit endel och ska nog försöka sova.

får se vad som händer imorgon. kanske har Emzzooon tid med mig något.

byebye
Veronica

JulAfton

Kategori:

Nu har kl slagit om till julaftons dagen.
jag åkte ut till pappa igår söndag. vi spelade bingo men så klart vann ingen av 3 möjliga lotter tråkigt :-( men vi vinner aldrig. mem vi har väl tur i annat :-)

ligger nu i mitt gammla rum och sla försöka sova.
hur ska de gå när jag är van med tv eller dator som jag kan se något på. har tanka ner lungNa favoriter kansle kan jag somna med de i bakgrunden.

jag har sovit i älsklingens lägenhet helt ensam sen torsdagen. varit katt vakt då han firar jul i storstaden med sin familj o släkt.
saknar honom massor men smarr kommer han hem igen.

har haft dålig sömn denna vecka. har haft urinverksinfektion och nu har kag börja sprungit upp flera gånger på nätterna. och jag som är van att sova hela natten utan att behöva vakna. så jag känner mig inge bra.
varit grinig och på otroligt dåligt humör. ber om ursäkt till alla som fått däng för det :-P
sen har jag kännt mig så stressad denna månad. känns som inget fått varot lungt. haft semester men känns som att jag behöver en till månad alltså suck :-( jajaj.

nej fira julafton hemma hos mormor om typ 13h. sla bli mysigt. och äntligen får jag käka min älskade julmat och öppna paket vihihi. jag älskar pket. kommer aldrig bli gammal nog för att få paket. är som ett barn när jag får något haha. sen önsla jag att jag hade dom pengarna att ge alla i min närhet pakeg men det blir i framtiden. då jag älskar att ge bort som att få.
så i år blev det. mormor o älskling som får. sen mina gudbarn :-) dock behöver jag köpa något mer till kära lucaz då jag enbart hittat ett till honom ännu. men de finns ju mellandagarna :-)
får se vilka jag ska ge nästa år.

nej lite sömn skulle inte skada :-)

saknar dig massor käraste. inte många dagar kvar tills jag får krama om dig igen :-) hoppas du har en underbar jul i storstaden.
Älskar dig massor <3



ByeBye
och god jul
önskar
Veronica



Dec. 15, 2012

Kategori:

Haloj.
denna helg har jag tillbringa med älskling. han fyller nämligen år imorgon så vi har bakat och fixat.

igår bakade vi mockarutor. vart jätte goda.


idag har vi bakat morotskaka och smörgåstårta.
tror detta blir mun storleks rekord pp smörgpstårtor iaf. och jag hoppas den blir god. då vi körde på rökt kalkon. och jag tyckte den var väldigt saltig ismaken på röran vi hade i. men det kanske går bort med allt annat som är på. vi får hoppas. jag får fälla upp öronen och analysera folk med ögonen när dom käkar haha.

så här ser iaf årets tårta ut.




blir andys hela släkt som kommer. har som sagt nämt det innan. hoppas jag överlever natten av närvositet hah.

nej få lite masage av andy innan det är sovtime.

ByeBye
Veronica

So sick

Kategori:

so sick sick sick!!!

God jul eller vad?

Kategori:

folk säger att jul är så bra årstid o dittan o dattan. men för mig så är det nog inte en årstid som gör mig speciellt glad iaf. och inte dom närmsta om kring mig heller.

just nu så är det kaos fför familjen alexandersson och westling. men jag hoppas att dom får det lite stillsamt nu. mem jag lider med er. jag önska jag kunnde göra nått som fixa hela sitsen. men tyvärr kan jag inte trolla hur mycket jag än önska att jag kunde. men mne

idag så har jag varit med älskling hela dagen. vi har fixa och dona. planerat inför söndagen.
handlat massor till smörgåstårtan jag ska göra. hoppas bara att den blir ätbar och att folk gillar den :-) sen blir der även baka morotskaka och mockarutor :-D

emma bakar som en tok och när man både ser och smaksr hennes så vill man åstakomma något själv också :-)

alla mina tjejkompisar bakar och lagar mat som bara den.
Ronjus som alltid har något nybakt när man kommer förbi. och sånt som man int direkt blir bjden på i vandliga fall. med andra ord helt underbara god saker :-)

sen emma som laga himelsk god mar och nu ÄVEN börjat baka. :-P

och jag som bara sitter och smaskar i mig massa gott från dem.
nej ta tipps och ideer från vad dom åstakommit och få tillbaka mitt sine för att skapa själv! få s nu hur det går på lördag och vad betyget blir från älsklingens gäster på söndag ahha.

är så nervös som jag skrev innan. att få träffa alla igen. haha

nej kanske slå igen dessa ögon och försöka få sig lite sömn. har andra avenyn ibakgrunden. fast hör knappt nått då han snarkar som en galning hahah. han får igen så fort jag somnarnför är sjuk och täppt i näsan så han ska allt få höra hahha.
hopas dock att denna förkylning inte blir o bryta ut i helgen så jag hinner baka osv.

nej sluta skriva är j bra om man ska sova.
ha det gött
byebye
Veronica

(ber om ursäkt för mitt slarviga skrivande men jag orkar ej gå igenom texten via mobilen :-P )

andra advent

Kategori:

hejsan hopps.

sitter hos andy tha pany<3
vi har precis lagat och käkat mat. idag vart det korv potatis och peparotssås. så gott det vart.
nu har han mat att käka i nögra dagar flr så mycket som vi lagade hahah.

det som hänt i helgen är väl att jag var fylle chaffis i fredags åt madde. och medans hon parta loss så var jag hos André. sen åkte vi och hämta madde vid typ 2 tiden. var galet trött ska aldrig mer vara fylle chaffis hahahah.

ilördas sov jag ända till 3. det var as skönt. kökade frulle med sötbos och sen vidare hem till Emma. skulle hjälpa henne och packa ihopp men vi muppa oss som vanligt. vi får aldrig mycket gjort när vi umgås. DOCK så tjata jag på henne som bara den men hin var ju tröttaren tröttast igår. lite vart iaf gjort.
sen åkte jag till sötnos och sov :-)

idag så ringde kl 11. skulle upp för att hjälpa dom flytta sina saker till bryggan. dock skulöe jag agera barnvakt men de behövdes inte direkt så.
det är vad som skett än så länge.

jag väntar pä att emma ska höra av sig så jag ska dit igen och umgås lite innan jag tar med mig disel hem till mig.
för nu ska han bo his mig tills dim ska flytta hem till ett klart hem.
men lördag och söndag nästa vecka så vet jag inte hur det blir. för ska baka hela lördagen åt andré då han ska firas på söndagen när hela hans släkt kommer.
och jag ska få träff alla igen + hans syster och hennes 2 barn. är lite nes faktisk B-)
men vet att dom inte bitts och jag har ju faktisk träffat dom flesta innan som sagt haha.
ska ju även bli skoj :-)

nej nu ska jag mysa med min käraste innan emma hör av sig.


nu har vi hittat tillbaka tillvarann. och denna gång är det föralltid :-)
älskar dig André <3

fulltuppplusstartenpåsemestern!

Kategori:

precis som rubriken lyder.
varit rätt mycket denna vecka. jag dubbelbokar och gör folk besvikna.

igår skulle pappa till julbord så åkte till färnebo och körde in honom. hem till mig laga mat. vidare till emma o eric. hjälpte dom att städa. iaf lite. sen ringde pappa där efter 02.00 då skulle han åka hem. var bara att sätta sig i bilen och köra. hur trött jag än var. mel väckte André så han kunde åka med så jag slapp åka ensam. så vi körde hem pappa och sen hem. jag var as hungrig och galet trött. så fick laga till något snabbt sen så var det bara lägga sig. men såklart kumde jag inte somna direkt så jag somna nog runt 5 halv 6.
skulle upp kl 9 dagen därpå.

kl ringde men jag slog av det och somna om. somna med mobilen i handen. så hörde inte när Emma ringde mig 100 ggr för aatt få liv imig. för mobilen låg isängen och då hörs den knappt. jaja.
vaknade halv 5 på kvällen. så var hela den dagen fuckt upp.

ber så mycket om ursäkt åter igen att jag inte vaknade till liv och kom. får gottgöra på något vänster. om jag ens kan det dvs.

nej om man kanske ska ta och se på filmen och sova.
imorgon ska jag åter igen ställa kl för att köra André till stationen så han slipper gå i kylan. men nu somnar jag förhoppningsvus inte 5 på morgonen iaf.

kul start på semestern :-D
byebye
Veronica