VeronicaAbrahamsson

You think you're so persuasive but I'm not givin' up

Flytt i Mars :D

Kategori: Allmänt

Hej hop :D

Idag så har jag försökt få tag på en som ska visa sin lägenhet som jag hade fått om erbjudande. men fick inte tag på den personen så jag tänkte att jag skulle ringa till salabostäder och se om de fanns något nr så man kunde få tag på den och sedan så skulle jag fråga när man kunde få svar på lägenheten som jag hade svarat ja på :)

och när jag fråga de så sa hon " du får den" jag vart helt till mig :D jag trode fan inte att jag skulle få den... eftersom jag inte haft någon lägenhet hos dom tidigare så är ju risken mindre att dom väljer mig före andra.. men jag fick den hihihi :D fyfan va glad jag vart.. eftersom den var så fin inväntid ,.. de trode jag inte att en etta kunde vara så fräsh.. hehe ..

nej urch så glad man kan vara då hahah .. jag är helt till mig så jag vet inte vad jag ska skriva mer :D nu ska jag nog lägga mig å se på "90210" tills pappa blir klar med maten... hejsvejs


IM HAPPY AGINE, AND I LOVE IT! <3

Hallå Igen :D

Kategori: Allmänt



nu har jag fått svar och allt är klappat å klart jag vart beviljad hjälp av soc för lägenhet.. så idag var jag och kolla på en 1 i sala.. och den var otroligt fin faktiskt.. så jag åkte fort hem å tackade ja.. får se nu om jag får den eller ej.. hoppas man får svar snart. för imorgon va den sista dagen då man skulle svara och jag hoppas att dom väljer ut en då. men de dröger väl som de gör på allt annat här i livet =)

Tjejen som bodde där sa dock att de va massa som va intresserade och ringde och ville komma å se på den .. de va ju inte bra sa jag heheh .. men man kan ju inte göra mer än att hoppas .. om jag inte får denna lägenhet så lär de se mörkt ut eftersom alla i sala går ut nu den 28de på intresse anmällan.. så då kommer de bara finns kvar i färnebo och möklinta och ransta .. och där vill man inte bo :P men jag hoppas värkligen att får den..

jaja nu så ska jag se på lite film =) men jag uppdaterar så fort jag få svar på lägenheten :D hejsvejs!

Hallå

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Nu var det et bra tag sedan jag skrev något här.
Så nu tänkte jag att innan de dammar ihop helt här så ska jag skriva lite uppdateringar om vad som sker eller skett i mitt liv =)
 
Ja vart ska man börja de är ju rätt mycket som hänt.. men kanske inte anses att de är mycket i andras ögon men för mig är de det.

Sist jag skrev så skrev jag en liten "dikt" -( i mina ögon, mina tanker)- som ni säkert har sett.
och om man ser nu så känner jag att vägen börjar bli ljusare och rakare. Och de är jag stolt över =)
och hoppas att allt bli mer och mer öjusare för var dag..

Men nog om de .. snart är de jul inte många dagar kvar. i morgon bär de av till mormor min för att natta över där till julafton. och på julafton blir de hos moster ia =) mamma kommer också dit..
igentligen tycker jag inte att jul är direkt kul. men i år ser jag de på ett ljusare sett =)

undra va man får för skoj i julkalppar :O de är ju de som är mest intressant på julafton haha :) tror ingen slutar gilla att få pressentar hehe. och själklart ska de bli gott med potatis å sill mumma :D hihi
2 dagar återstår längtar =)

Juste har en gald nyhet att berätta. eller inte fått besked ännu så man kan ju inte mer än hoppas men de ser ju ljust ut..
jag kommer troligen att få egen lägenhet, har inte fått svar ännu om jag får hjälp eller inte men jag tänkte att jag skulle ringa idag och kolla om de kommit fram till något eller om man möjligt vis vet när man kan få något svar.. men som jag alltid tänker när jag vill på skynda ett svar.. så känns de som att dom kommer tro en massa och de gör ju mig tyvärr lite rädd att värkligen ta mig i kragen å ringa.. men idag ska jag göra de!
För att kenny och jag va in till stan och hälsa på hos Jocke och hans tjej och de va deas 1a som låg ute och den var väldigt fin faktikst... men gilla dock inte tapeten. Vit uuurb.. hehe men de gör ju faktiskt inte så mkt men för övrigt var den helt okej faktriskt... men de ligge rju en till ute man ska kanske passa på att se på den också den kan aknske vara en till smaken lite mer :) men som sagt innnan jag ska ge mig ut på visningar och så så må jag få ett svar... så jag hoppas.. dom lär väl öppan vid 8-9 så då slänger jag mig på telen och ringer direkt.. vi får hålla tummarna på hur de går =)

Men de va väl lite uppdateringar på vad som sker å skett hehe .. kanske inte var allt för mycket... men eftersom jag inte bloggat på en längre tid så börjar jag få kramp haha :D men ska försöka skärpa mig med detta.. vi får se hur allt går :) ta hand om er alla =)


Bjuder på en lite text från min aldeles egna sammling =)


JAg frågar hur jag ska gå tillväga, du berättar hur. allt låter så lätt.
jag gör ett försök. jag tänker på va du säger och börjar springa.. springer frammåt.
men de är något som ropar efter mig och jag tittar bak. ser livet jag left och allt du berätta försvinner.
jag vänder mig frammåt å ser inget allt du sagt har försvunnit. hur ska jag ta mig till?
hur ska jag kunna få kraften att orka fråm?
du berätta hur lätt de var och hur jag skulle göra. men inte om hindren som fanns på vägen..
jag är tillbaka där jag börja och min fråga lyder.
hur gör jag?

Av Veronica Abrahamsson