VeronicaAbrahamsson

You think you're so persuasive but I'm not givin' up

18/8-09

Kategori: Allmänt



hej hej

jahop vad har hänt i dag d? inte så mycket. jag vakna runt 17 tiden och då gick jag upp och lagade mat stog där i typ en timme sen så komm ronja och thom, så jag åt inte så värst mycket. sen när vi hade spelat lite ocv så vart man hungrig och då hade farsan gjort matlådor 2 st och då fårga jag om jag kunde ta ena för att jag knappt åt nå innan. och erbjöd mig göra en ny i morgon . men nej man får inte äta sig mätt här i huset.

De är bra dom 2 glupskana som ska få äta sig mätta... blir galen på lilla minsta alltså. och idag så hade han sagt att jag har tömt hans plonka. jag har knappt fått nå pengar av honom denna månad. jag har fått lånat en limpa som han ska få betalt för nsta månad och sen så har jag fått 60 spen. oooooooh jag tror jag tömt hans plonka. jo men de är jag som gör allt fel i huset. och sen så gnällde han på att jag hade tagit ett packet ur hans andra limpa. som jag inte äns har gjort. jag fick pengar av mamma och mormor häromdagen så jag har köpt egna cigg nu. jag får fan skulden för allt här hemma. fattar inte är jag en som är rolig att skylla på ?!?! men om dom tycker de är så skoj att låta mig ta skulden så kan dom väl ta och göra de då . en dag kommer dom inte ha kvar mig och ge skulden på . och då kan dom tänka efter varför!!!!

men nu skiter jag i detta nu ska jag se på en film och försöka sova bort denna jäkla dag och vänta in nästa kuliga dag som kommer bli minst lika kul. NOT ! men men vi hörs

Att han orkar!!!

Kategori: Allmänt



Hejsan!

Ja idag så fick jag höra att min bror har snackat en massa till Thom och Ronja... Ena va att han snacka om när pappa kommer att dö så skulle han skita i mig för jag sover ändå bara bort mitt liv. Och jag fattar inte hur han har make till att prata om det nu. Varför pratar man om när någon ska dö? Han har ju något fel.
Sen så har jag fått erbjudande om ett jobb. Eller erbjudande och erbjudande arbetsförmedlingen ringde och fråga om dom fick rekomendera mig till de jobbet. Kommer få svar om de nu snart. Men iaf han hade sagt till dom att jag inte har sagt något om jobbet här hemma och att jag bara kommer att lura pappa på pengar om jag får jobbet. Vadå lura pappa om pengar? Vadå jag inte pratat om de här hemma? jag vart så glad att jag ringde pappa och mamma de första jag gjorde efter samtalet. Jag pratar inte med honom om allt som händer mig. Han ska inte veta något om mitt liv. Han har ju ändå sinna uppfattningar om mitt liv så va rör de honom om vad jag gör och inte gör? Och att jag ska lura min pappa på pengar är ju helt sjukt. Om de är någon som gör de så är de då fasen han. Jag sitter inte och spela upp pappas pengar på pappas poker konto. Men de gör då han. Och jag hjälper iaf till lite här hemma. Visst är det inte så mycket som jag borde göra men jag gör iaf något. Jag kan iaf tvätta mina egna kläder och laga min egna mat. Jag sitter inte och köper hem färdig mat eller lagar bara fardig gjord mat. Fattar att hans Ex inte ville vara tillsammans med honom. Tror inte att de är så som han säger. Tror att de vart jobbigt för henne att få ta hand om en som inte klarar va något själv.  Men jag får mitt soc bidrag på 3200 varje månad och jag försöker klara mig på de
och jag betalar både min egen mobilräkning och bilförsäkring. Så han ska inte komma och snacka om att jag kommer eller lurar min pappa för de jag jag då fan inte.

Och sen när man frågar vad fan han håller på med då sitter han och säger att han inte sagt det osv. Fasten Thom och Ronja var här. Jag fattar inte vad de är för fel på honom , han lär inte ha alla hästar hemma. Jag börjar bli så jäkla trött på honom. En vacker dag kommer han säga något riktigt fel. Så då kommer han få ångra de de kan jag lova. För han har snart passerat för långt in på min gräns nu alltså. Och hans jäkla hånflin som han håller på med tycker jag han ska lägga ner annars kommer han inte kuna flina nå mer.

Detta kanske låter lite väl illa men om ni viste hur han är skulle ni nog förstå  mig.

Han tror att han är så mycket bättre bara för att han fått ett jobb. Men hallå ett jobb? Jag har med haft jobb. Jag har flyttat hemmifrån haft egen lägenhet. Iofs så var det inte så länge jag bodde där eller jobbade på de där jobbet, men och jag hade ingen insats, men jag flyttade inte hem för att jag hade förlorat allt jag äger och har och hade skulder ända upp till öronen.
 
Jag tror att de är svartsjuka på hög nivå hos honom. Det måste ju vara något sådan. Han sitter än idag och säger att jag fick en bil för 90 tusen. Men hallå jag betalde hälften själv?!? Och han som säger att han inte fick något. Vart hade han fått pengarna ifrån till sin insatslägenhet? Jo pappa hade ett sparkonto till honom också. Bara för att man inte jobbat i sitt liv så kan man ändå köpa eller ha saker som är värda en del eller? Nej inte enligt honom. han är helt jäkla slut alltså.

Sen att jag sover så som jag gör är väl ändå mitt problem eller? Sen vet ju inte han ett skit om mig, hur jag har det med mina sömnproblem. Jag har haft svårt att somna den senaste veckan. Och nu säger säkert ni som känner mig, att de är för att jag sover så länge. Men de är inte därför när Angelica var här fick jag bara sova några timmar för hon väckte mig osv. Men ändå hade jag svårt att sova natten efter så de beror inte på hur länge jag sover. De måste vara något annat. Sen bara för att jag sover till kanske 16-17 på dagarna betyder inte de att jag gick och la mig när ni brukar sova utan då har jag antagligen somnat runt 12-13 eller något sådant. Men nu är det ju inte så alltid. Jag vet att jag kan sova länge. Jag är en sån person som måste sova mina 12 timmar för att vara pigg och glad. alla klarar inte sig på 6-8 timmar. Men idag fick jag sova rätt så bra. men inte fullt ut. men men.

Men men skit samma om de nu de lär inte vara kul att läsa hur mitt tråkiga liv är :P Men en sak till ska jag iaf skriva om och de är när jag åkte gokart med mian kusiner och deras familj :D De va fett kul vi åkte till Johannesbergs gokartbana, inte den roligast och bästa direkt men de va kul ändå. Vi fick köra direkt när vi kom dit. Så satte vi oss i gokartsen, och så klart så har man inte den minsta röven (A) och låren heller för den delen så jag satt precis typ och så klart så har inte dom skydd för motorn som sitter på sidan. Så när vi hade kört ett varv så kände jag hur de bränndes på mitt högra lår. Jag tänkte nej nu jäklar kommer jag inte ha några byxor kvar. Men jag tänkte vafan ett hål i brallan hit eller dit gör väl inget de ska inte stoppa mig för att ha kul hehe. Så jag fortsatte men de gjorde bara ondare efter varje höger kurva eftersom jag trycktes imot motorn då. Så dom hade en jätte tvär kurva som man va tvungen att bromsa in som bara den i då passade jag på att sätta mig snätt men så klart så halkade man tillbaka hela tiden så jag försökte att igronera de. Sen när vi hade åkt klart så tittade jag om jag hade Fått något bärnnsår eller så. Men då var det bara lite rött så jag tänkte väl inte mer på de men sen så börja de göra jätte ont när vi gick mot bilen då kollade jag och Madde och då hade jag fått en stor blåsa. Eller ja början på en blåsa. Sen när de hade gått någon timme eller så så kollade jag igen och fyfan va den blåsan hade blivit vattten fylld. De va de hämskaste jag sätt. Madde sa att de skulle göra ont om den sprack och idag så sprack den , fyfan va vätska de kom och fyyfasen va ont de gör nu xD Svider så fort jag snuddar till eller något. men jag hoppas att jag kan hålla fingrarna i styr från de där jäkla såret så jag inte håller på och pillar upp de sen som jag vanligt vis alltid gör. För jag vill inte få ett stor jäkla ärr på låret :P Om jag nu inte får de ändå men inge värre vill jag ha iaf hehe , så kan de gå iaf :P

De är väl vad som hänt de senaste :) Inte för att jag tror någon som läser men ändå :P Om de är någon som läser så får ni gärna skriva en kommentar hehe (A) Så jag får nå kul å läsa. Tycker jag ser att de är några som tittar in ibland men inga som skriver några kommentare. Tråkigt men men så är det :P Kanske inte finns så mycket att kommentera. Men gör gärna nå avtryck så jag får se vilka de är som följer min OTROLIGT roliga blogg :D

Nej nu ska jag nog försöka sova! Om de går så klart. Men jag bloggar igen så fort jag har något att skriva om :) ni får ha de så bra Bajbaj



Här kommer det en ny bild på min stora Bäbis :)
Han bara växer och växer min kille :D
Han har smitit ut ett par gånger nu så nu har vi låtit honom gå ut när vi är hemma och
gud vad han springer och skuttar. han blir helt galen hehe . Så nu Vill han bara ut hela tiden.