VeronicaAbrahamsson

You think you're so persuasive but I'm not givin' up

Tag sen :)

Kategori: Allmänt

Hej hop


nu var de länge sen jag skrev i bloggen. men de bror nog på att jag inte haft så mycket att skriva om direkt :P har bara umgåts med kenny typ haha , vi va in till västerås i helgen och kolla om de va nå race, och de såg rätt tomt ut så vi drog till stionen och kolla där kenny had enå polare som va där. och dom sa att om fler ställde upp skulle de kanske bli något. men de va inga som ville.. så dom skulle race på skoj med varann. och vi trodde dom skulle va på de vanliga stället men nej dom va på ett annat. så vi drog dit och så klart så ledde man dit en massa andra som hackade på mig när jag körde iväg ;) rätt nice hehe . men de va någon jävla idit som försökte köra om mig i rondellen men de gick visst inge bra för han haha . men iaf så drog vi dit va rätt många som stog å kolla på men knappt nå som våga ställa upp på race men de va iaf 3-4 st som körde :) efter ett tag så kom så klart snuten, dom gled i 5 km/h där vi körde. och de va någon som försökte lura iväg dom men dom lyckades inte. de måste ha vart securitas som svängde in där som ringt. hur fan ska dom annars veta :P men så mkt mer har inte hänt i helgen dirr.

Eller jo jag va på min kusins fest i fredag :) åkte dit med kussarna och parjaa. de va fan skoj trode inte de skulle bli de :) men men :)


Idag så har jag bakat massa bullar:) men dom vart inge bra tycker jag ! de va nå konstigt med den där jäkla gästen, de ska va färstk som man bryter loss själv. jaja men dom går iaf å äta hehe. sa iaf farsan ^^
i morgon ska jag nog åka till salbohed beöver ha den där konstiga saken som jag ska ha i mina damsugare som jag tänkte baka till i morgon :D om jag nu hittar de har frågat på 2 affärer men dom har det inte. hmm

Och i morgon blir man ju ett år äldre WIIHOO, inte så mkt å hurra för direkt. tycker inte de är nå skoj å fylla iofs nästa år kommer jag nog tycka de är mer kul hehe :D
men vafan när man fyller vill man ju ut och partaja men alla ska ju vara så tråkiga ... och vissa får man vänta på tills dom får gå ut men såklart så kommer väl dom va lika jävkla tråkiga å festa med som alla andra.
Den ända som är rolig å festa med de är fan janet :) hon å jag har ju alltid lika skoj :Dhihi men men :D

Sen nu på torsdag så blir de fixa smörgåstråtan :D de är väl de ända roliga som kommer hända när man fyller. å göra trårtor :D finns inge roligare. och sen på fredag ska jag väl göra klart de sista å s- trårtan och göra prinsses trårtan :) sen kommer janet med sina småttingar :) så de är väl vad som sker denna vecka ... tror inte de kommer hända nå i helgen som vanligt får väl ta och sitta i mitt tråkiga rum å tycka synd om mig själv :O GAAAH men men de kan ju inte va roligare än vad man gör de till ^^^jag har ju fått flera möjlig heter att få ha de skoj men jag ska ju vara så förbannat jävla feg å blyg..... men men mitt fel som sagt :)

Nu ska jag nog ta och koncentrera mig på å spela Tic-tac poker med jonny :D så inte han somnar medans jag tabbar å skriver hehhe , men men cyaa!!!