VeronicaAbrahamsson

You think you're so persuasive but I'm not givin' up

Hej hej

Kategori: Allmänt


Hello :D

Var det länge sedan jag skrev igen, har blivit så dålig på att skriva men det kanske beror på att jag inte har så mycket att skriva om :P och folk säger att man ska skriva och skriva haha , så på något sätt aå lär jag har lite intressant liv iaf :)


Idag så har jag varit ute hos pappa, kent fyllde år så det vart kalas! massa folk och tårta .. Janet och hennes familj kom för bi och gud så stor Sebbe har blivit :) och så galet lik Elvis han är då.

Janet och jag har planerat in lite.. eller planera in har vi väl inte men pratat om det och vi ska åka på kryssing och och jag :) ska bli kanon skoj men hoppas jag får pengar över denna månad så vi kan dra iväg :) hade gärna velat att ronjus ponjus förljer med men det tror jag inte hon vill :P men ska iaf prata med henne å se..
sen så ska janet och jag ut och fiska med pappa sbåt hahhaa! se om vi får nå fisk.. ska ta det nu i veckan någon dag de blir fint väder kan man sitta och jäsa i solen och fiska! skönt att kunna umgås själva och bara sitta och snacka massa jäkla skit :) var ett tag sedan..

I morgon skulle älskling komma hem men nu verkar det inte som att han gör det.. och vet inte när han tänker komma hem.. bror på när han katt kommer hem igen de va massa strul med den .. och jag hoppas att de blir snart för saknar fasktiskt dig massa. Och det är synd om det inte blir att du kommer i morgon för hade bestämt att åka och äta med pappa och janet på måndag men det blir nog bara vi 3 isf.. får vi ta det en anna dag
hoppas det inte går för långt. sist du skrev så lät det som om det kunde ta hur länge son helst jag hoppas verkligen inte du menar som du skrev det. men men de visar sig saknar dig massa iaf...

Nu sitter jag här och tråkar.. har inge humör för nått allt känns så trist och jobbigt, får panik! känner mig instäng. och ont i huvet har jag också... sen har man fan inte pengar till något så man kan inte röra sig någonstan heller.. visst kl är snart 24 kanske inte rätt tid att göra något men jag syftar på dagarna. men ändå....

Saknar min idis =( inte har jag vart hos dig på as länge, ber så mycket om förlåtelse för at tjag itne kommit då vi planerat men det har varit tight med pengar dom senaste månaderna... och nu när du flyller den 3 dje så ska jag fan komma, komemr mörda någon om det så behövs för att komma till dig :P får vi ska fan fest, festa sönder!! fira dig hela natten lång.. jag och madde kommer röja hela ludvika tillsammans med dig :) Vi mot välrden ida :D du finns alltid hos mig, du är en av dom bästa och jag älskar dig massor.. finns ingen bättre ida än du i hela världen :)  saknar när vi hade så skoj på helgerna och bara skratta å världe lösa saker.. men jag ska sluta va så tråkigt och komam tillbaka! men kommer alltid att finnas här för dig gumman. glöm inte det.
Vi för alltid!

Så har jag Vart i ransta tidigare i veckan och hälsat på ronja och thom... och deras söta lilla tjiej.. hur så får man bli :) så fort hon ser mig så ler hon ahah så underbar :) är så glad att allt går bra för er, och att vi börjat umgås lite igen... kanoners :)

ÅHH jag blir tokig på att inte ha någon mobil.. jag har lyckats ha sönder min mobil också... förra gången va det datorn och den är fixad nu elel rjag fick en spitt ny en :) helt nice 3x bättre än min gammla sa dom men det är dock w7 på den och vad folk säger är det inte så bra.. men de sa dom om vista med och jag har inte haft nå porblem med själva vista utan det är väl saker som bara hant med datorn eller ja vad vet jag kanske va vista hehe jag vet inte men tror inte det.. så får se hur det är med w7 har bara startat datorn 2 ggr än så länge och inte använten så mkt ... men iaf om min mobil... jag lyckade spräcka hela skärmen.. och jag sak leta efter försäkringen och se hur mycket jag får betala för de som dom måste göra men tror jag får en ny telle.. men men thom va iaf så snäll å låna ut sin gammla mobil. men har ingen laddare till den och batterit är slut heheh så är utan ändå nu... tills jag kommer till dom och kan ta den eller tills jag lämnat in min ska ta en låna mobil då... aja men men...

Nej nu ska jag söka lite på silja.. ska se om man kan få med madde på kryssingen .. tycker att de brorde gå... men men haha jag bara fråga folk utan att kolla med janet.. men jag tror hon kommer tycka det är skoj om dom förljer med :)

nu vart det ett rätt långt inlägg hoppas folk orkar läsa... :) men men vi hörs!!
with love from Veronica