VeronicaAbrahamsson

You think you're so persuasive but I'm not givin' up

Tjenixen!

Kategori: Allmänt

Hallå!

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev!. så det har så klart hänt en del sedan dess.

Har skaffat mig en liten kisse miss. han heter Frasse Jr hehe. men vi säger ju så klart frasse åt han.
han är helt galen kan man säga hehe , men ändå världens sötaste kisse miss :)
han ska snart få gå ut i koppel. ska kolla med moster IA om hon har något som jag kan få låna.
det är lika bra man går runt med han i de några gånger så han inte virrar bort sig.
Vi vill ju inte förlora vår sötnos =(

Sen så har jag vart hos soc. och nu är allt klart. de är så skönt att få en liten inkomst iaf. så man kan hitta på något någongång. men nu när de är klart så är det ju typiskt eller ja typiskt. jag fick ett samtal från arbetsförmedlingen idag angånde ett jobb. och jag skulle få svar den 17 agus. får vi se hur de blir med de. skulle vara hur kul som hellst att få jobba. det var ju ett bra jobb för mig som är lite folkskygg va mig.
så jag hoppas att jag får det :) så man kan ta tag i sitt liv :D

Sen så har pappa ronja thom och jag vart på kryssning, vi åkte den 20/7 galaxy eller vad den hette. den var rätt okej om jag ska säga vad jag tyckte :P men det var en familje båt. det var inge drag direkt. vi var upp på diskoteket men där va det knappt nå folk alls. jag som ville dansa. men nix hehe man ställer sig ju inte dirket ensam på dansgolvet.
men senare på kvällen när den va över 12 då var det rätt bra drag ändå på diskot. men då ville inte ronja dansa.! tråkmons så de vart inge dansnign hehe.
men jag träffade trevligt folk iaf :D kan ta de ifrån början hehe
Jag skulle ut och röka och fick inte eld på min cigg, då kom de fram en trevlig kille och tände den åt mig :) så vi satte oss och snack lite och så kom några vänner till han osv så  vi ha rätt skoj :)
så mycket mer hände det faktiskt inte.

klan är 04.07 och jag sitter här helt sömnlös. jag förstår inte hur jag inte kan vara trött. har as svårt att somna om nätterna. det är inge kul. alla säger att jag sover så länge och att jag ska lägga mig tidigare osv. men det är inte så lätt. jag är inte en sån person som kan legga mig ner och sen efter 5 min somnar jag. jag måste vara trött så att mina ögon kanpt kan hålla sig öppna för att jag ska kunna somna. jätte jobbigt. men men får alla kan ju inte ha de lätt här i livet :)

i morgon så måste jag tvätta kläder. har knappt nå rena kläder så måste tvätta en del :) och sen så ska jag klippa gräsmattan så pappa slipper tjata om det .... och så ska jag så klart laga mumsig mat ;) nu när farsan åker på kryssning så kan jag få lyxa till det lite för mig :) så jag ska göra stekt gös i grädde och potatis eller potatismos :) låter de gott? ;D om in borde du ta och komma hit och smaka . det är otroligt gott kan jag lova! tycker iaf jag :)

nej nu ska jag nog slå på en film och försöka sova lite!
tyvärr så orkar jag inte rättstava denna gång hehe , så jag hoppas att de är läsbart.
ni får ha de så bra ni som orkar läsa
Kram Veroncia


Här ligger min lilla sötnos.
 han är lite trött efter allt busande hehe.
här är han rätt liten det är nog någon dag efter att vi fick hem honom.
ska försöka fixa en lite nyare bild snart :)


Här busar han för fulla muggar.
men då var han inte lika hård hänt som han är nu.
fyfatan vad ont de kan göra när han värkligen går in fört heheh .

Orkar snart inte!

Kategori: Allmänt

Hej!

JAg är så jävla trött på hur farsan särbehandlar mig och min bror, min bror har vart borta i flera år och kommer tillbaka med massa skulder och helt pnak. Så han flyttar hit och får hjälp och han kan skita ner utan att städa efter sig , och spela upp farsans pengar på pokern osv. han kan alltås göra allt utan att ta några konsikvänser och hjälpa till. jag ska fan ta och göra allt hela jävla tiden.
Jag städar och jag torkar upp efter deras jävla skit.
De ända jag inte gjort på länge är att laga mat, och nu så säger farsan att han tänker inte laga mat förren jag gör de. men då sa jag att han kunde säga de till min bror men nej då va man helt dum i huvet.
Blir så jävla förbannad på hur han håller på.
Jag tänker rymma iväg och inte höra av mig till någon snart asså. om det ska vara så att man får leva som en kung när man kommer hem och inte har nå pengar och bara skulder.
Jag gör iaf saker, AAAAAAAAAAH!
Blir så irriterad

Hatar fan min bror, han säger att jag är ouppfostrad och inte klara av något när det är något som gäller honom och han ska ha och man inte har de då gapar han direkt, jag hoppas han drar snart. vart bara jobbigare sedan han kom tillbaka.
man kan fan ta och visa lite tacksamhet men han vet fan inte vad de är. han ska inte snacka om ouppfostrad den jävla idioten.

Han kan ta sina jävla skulder och trycka upp dom i röven och dra!!!!!!!



Får be om ursäkt för alla fula ord!! men vet inte hur jag ska förklara de om ajg inte förklarar med ren ilaks inifrån mig :P
Fick iaf skriva av de! nu vet ni hur en liten del är här hemma!
Ska jag äta min mat och lyssna på musik och sen dra iväg för här kan man inte vara! tar med mig nå och sätter mig någonstans! har ju en bil som fungerar och ett körkort så kan ju dra vart jag vill ;) och nästan fulltank wihooooooo
ha det så bra ni som orkar läsa alla fula ord :D
/ Veronica