VeronicaAbrahamsson

You think you're so persuasive but I'm not givin' up

bara få timmar kvar :O

Kategori: Allmänt

min pärla

Hallå  Igen!
Ja då är det inte många timmar kvar tills man åker, är redigt nörvos, men förstår inte varför jag är det nu det är ju över 2 veckor tills jag skriver och kör upp heheh , men det kommer i tid :)
Låg vaken ett bra tag kunnde inte sova, men men somna iaf tillsist :D

Snart kommer nog janet, hon slutar om 1 timme så dom är väl här om 2 timmar ksulle jag tippa. Oh då får jag träffa mina små änglar , saknat dom så.

Ja just nu så har jag inte så mycket att säga haha , tänkte att jag skulle skriva en lång blogg här men det verkar inte bli halvägs vad jag tänkte hehe , men men ska kolla de sista i packningen och bara ta de lungt nu medans jag väntar på Janet,

Kanska skriver och berättar hur det går för er som är nyfikna :) Hade fint och håll tummarna !

Allt Möjligt

Kategori: Allmänt

Gammal bild     Tagen fårn mommos balkong vinter 07

Jahop sitter man här hemma som alltid och inte har nåtgot att göra , om man hade haft körkort så hade man inte vart hemma som man är nu dygnet runt. alla säger att jag bara sitter in , men vad finns det för skoj att göra ute? ska jag gå ut ensam och sätta mig på en bänk och filosofera? nej tror jag står över det, kan jag lika gärna sitta här hemma och skriva lite blogg :)

Snart är det 1 dec , jag bara längtar men ändå inte , är så närvös över om jag ska klara det eller inte. blir galen av nervositet. men jag hoppas att jag klarar det , det skulle göra allt så mycket lättare för mig. Så kanske man kan slippa detta öde. Måste läsa i boken , har läst hälften, men jag börja läsa den 07 haha. Så där ser ni hur mycket jag gillar att läsa, men här hemma får jag ingen ro, jag dras till datorn och då glömmer jag bort att jag behöver läsa, så jag ska försöka sätta mig en dag och läsa , men det värsta är att det må vara tyst när jag läsar , och har ju bror min här som flyttat hem igen ( Tror jag ) och han är ju den där störiga typen :P som allatid komme roch frågar 100 fråger när han har tråkigt. men men

Nu sitte rman här och väntar på att WoW ska komma igång igen , först stog det att det skulle starta kl 11.00 men sen 13.00 och nu står det 15.00 vad ska jag göra undertiden ? hmm , får bli se en film eller något. Bör läsa igentligen som sagt men går inte nu känner jag. ska försöka slå upp boken iaf. då kanske jag dras mot den när jag har tråkigt. som jag hoppas för jag VILL HA MITT KÖRKORT! 


                                                                                                                                                                                                                           


När folk säger att man ska göra dittan och dattan så låter det så himlans lätt. Hur kan folk få det att låta så lätt när det inte är det? För om det vore så lätt varför gör inte folk de själva då?!?
Visst jag vet att många som kommer med olka saker dom tycker / tipsar om är bara för att vara snä'll och bryr sig. men något ni alla inte förstår är att när ni sitter och nöter och nöter om samma saker om och om och om igen så blir det att jag lägger allt på hyllan, och när jag säger det till er så tar ni inte in det, förstår inte. jag vet väl hur jag funkar? eller?
Har ju tråtts allt left med mig själv i över 18 år nu. så lägg ner er tjat jag vet att ni bara vill komma med tips för att få min dag ljusare. men hjälper inte med tjööt =) 

                                                                                                                                                                                                                            


Satt och kollade runt på nätet härom dagen , kollade bla in min kusins brd, och fick se något som jag absolut inte gilla. har en fråga till alla er som måste komma med era onödiga kommentare,

Vad ger det er för mening?!?!

Om man inte gillar en person , så behöver man inte dag in och dag ut sitta och skriva hur dålig den personen är. det tror inte jag du går något plus på. du går bara minus , eftersom du förlorar en vän och om man förlorar en vän kan oftast leda till flera vänner, om man inte har vänner vad ska man då luta sig mot när man inte klarar av allt här i livet? man kan inte klara sig själv, det går inte.
Som sagt allt Mobbing borde slutas, alla är olika det är det som gör oss så speciella på sina sätt.
Men jag säger inte att ni inte får ha era åsikter , det får ni absolute ha, men man kanske inte ska säga dom högt om det far någon illa.

Tycker du ej om en preson, låt personen vara och lev ditt liv, du skulle inte vilja vara i den sittsen du sätter personen i. jag lovar dig. Ord kan göra ont , men det är något många inte förstår, och de är tråkigt. 

                                                                                                                                                                                                                           

Nu när man tittar ut är det vitt på marken :) äntligen är vinten på väg. finns ingen mer bättre årstid, att se de vita täcket på marken är så otroligt vackert, att gå ut på en promenad när det är halvmörkt och se alla lampor lysa. Det finns inge finare :D så otroligt mysigt.
I år har vi ingen snöscooter och det är ju tråkigt =( vart stulen förra året , men dock var den skuren , hade kört lite väl hårt med den och den var ju inte av den nyaste modellen precis , men den gick det kan jag lova er :D Älskar att åka socooter , funderar på att åka upp till norrland nästa år om jag har mitt körkort , och hyra en stuga och en scooter och bara åka ut i skogen och sätta mig och mysa =)
Men men får se hur denna vinter bli hoppas det blir mycket snö i år , ( om jag slipper skotta ) hahahah :D

Nej nu ska jag se på en film och hoppas att WoW hoppar igång snart =)
hejhop




Firade Janet i går då =)

Kategori: Allmänt

JA i går vart Janet 1 helt år mycket äldre hahah , börjar bli en gammal tant nu gummsan. nej då. men vi gick till Janet då satt vi där tills kl vart runt halv 11 sen tog vi taxi ner till stan , Gick ut på Blue Moon bar då. Jäklar va folk de var haha . man kom ju knappt fram det var ju galet fullt. Blev galen på alla jäklar som tror att man kommer fortare fram för att man knuffas. jaja

När jag äntligen hittade janet efter att ha letet i 40 min ca så satt vi där vid sofforna , skulle jag sätt amig på en pall hahahha , vettefan men jag föll ne rpå golvet haha , trode väl att stolen var längre bort. fyfan vad man kan göra bort sig i bland , men vadå man får väl bjuda på sig själv i bland :)

men hade iaf en kanon kul kväll, så roligt ha rjag inte haft på länge , tack för en rolig kväll gumman, måste vi göra om någon gång , eller vad sägs?

Nej nu ska jag lägga mig i Sängen och njuta av att man får sova i en riktig säng haha , dina soffr är inte så skäna att sova i speciellt inte i din lilla 2 manssoffa , som är helften så lång som en själv ahhaa

Jaja Natt natt