VeronicaAbrahamsson

You think you're so persuasive but I'm not givin' up

Äntligen :)

Kategori: Allmänt

ja nu har det hänt en del :)

Onsdagen den 21 jan så fick jag körkort wiho :D haha äntligen så har man fått det då var ju ett problem ur världen :)

Som tur va så fick jag en tjej denna gång, vart inte lika nervös denna gång :) sen tror jag att jag pratade bort henne en hel del hahah :) men men nu har jag det iaf :)

och igår så hämtade vi min säng från jysk =) den var as skön, så från och med nu så bor jag i västerås =) har fått iordning en hel del nu. Nu är det mest bara små plock kvar de där tråkiga som måste upp heheh.

Just nu så sitter jag här med ronja och thom dom kom över med min dator som jag glömde igår när vi flytta , så typiskt hehe , men nu har den som sagt kommtit till rätta i gen :)

men men nu ska jag vara social med dom , skriver vidare kanske sen , hejssvejs

hihi ronja hennes riktiga jag

Min älskade mupp, som jag alltid kommer att löva :D
Du och jag best friends for ever :D

8 dagar kvar :O

Kategori: Allmänt


Hallå i Stugan!

Det är bara 8 dagar kvar tills jag ska köra upp igen, och jag måste klara det denna gång orkar inte göra om teori porvet. men jag borde ju klara detta nu , jag fick ju inte så många punkter sist jag körde upp. men men jag får ju göra mitt bästa =) hoppas ni håller tummarna hihi

Dom senaste dagarna har jag umgåtts med ronja och thom, vi har vart ute och åkt hela nätterna , vi har nog inte kommit hem före 4-5 på morgonen dom senaste dagaran, det rä skönt att få komma ut lite =) sen när jag får mitt körkort komme rjag inte vara hemma alls hahah :D nej då, jag må ju få jobb så jag kan få min bil helt, farsan har ju den så länge. men men bör ju kunna betala bilden själv =)

jahop vad ska man hitta på idag ? =P jag ska kolla med dom om dom vill åka en sväng till västerås så att jag kan kolla på min mosters lägenhet som jag kan få hyra av henne :) dom har nämligen tapetserat om och sånt, hoppas den är fin =)

nej nu ska jag ringa dom och se vad dom mupparna håller på med :)

Cya!

.....

Kategori: Allmänt